fbpx

Mike Tyson: «Πάντα προπονούμαι με τα μαγικά μου μανιτάρια» (vid)

Mike Tyson: «Πάντα προπονούμαι με τα μαγικά μου μανιτάρια» (vid)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Mike Tyson σε συζήτηση που είχε με τον διάσημο Youtuber Logan Paul.

Σε μια κίνηση που έχει κάνει τους χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο) να παραμιλούν, ο θρύλος της Πυγμαχίας, Mike Tyson παραδέχτηκε ότι θα παίρνει μαγικά μανιτάρια κατά την προπόνησή του για τον επερχόμενο αγώνα του με τον YouTuber που έγινε μποξέρ, Jake Paul.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου στο Τέξας και έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντική προσοχή λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς μεταξύ των δύο μαχητών – ο Tyson είναι 58 ετών, ενώ ο Paul 27.

Ο Tyson είχε αρχικά οριστεί να αντιμετωπίσει τον Paul στις 20 Ιουλίου, αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε αφού ο Tyson υπέστη έλκος στομάχου, γεγονός που επέβαλε προληπτικά μέτρα για την υγεία του. Τώρα που επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Tyson έκανε την εκπληκτική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Impaulsive» του Logan Paul, όπου μίλησε για τη συνεχιζόμενη χρήση μαριχουάνας και μαγικών μανιταριών.

«Πρέπει να τα παίρνω όταν προπονούμαι. Πάντα προπονούμαι με τα μανιτάρια μου», δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τόσο όμορφα, που με πάει στον παράδεισο, μωρό μου».

Η διαφάνεια του Tyson σχετικά με τη χρήση ψυχεδελικών ουσιών ως μέρος του προπονητικού του προγράμματος έχει προκαλέσει διαμάχη, ειδικά καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Paul θα υποβληθούν σε έλεγχο ναρκωτικών πριν και μετά τον αγώνα τους.

Η αποκάλυψη πρόσθεσε ένα ακόμη επίπεδο ίντριγκας σε αυτό που ήδη διαμορφωνόταν να είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους αγώνες πυγμαχίας της χρονιάς.

YouTube video
Mike Tyson: «Πάντα προπονούμαι με τα μαγικά μου μανιτάρια»

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική