fbpx

Νικητής ο Diaz στην πυγμαχική αναμέτρηση με Masvidal (vid)

Νικητής ο Diaz στην πυγμαχική αναμέτρηση με Masvidal (vid)

Ο Nate Diaz και ο Jorge Masvidal συναντήθηκαν για δεύτερη φορά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε μια αντιπαλότητα που χρονολογείται από την πρώτη τους συνάντηση το 2019 στο UFC 244. Σε αντίθεση με την πρώτη τους συνάντηση στο οκτάγωνο πριν από πέντε χρόνια, η ρεβάνς έγινε σε ρινγκ πυγμαχίας.

Επίσης, σε αντίθεση με την πρώτη συνάντηση, η βραδιά ολοκληρώθηκε με το χέρι του Diaz σηκωμένο. Με το πέρας των 10 γύρων, ο Diaz ήταν ο νικητής με πλειοψηφική απόφαση, με τις επίσημες κάρτες των κριτών να είναι 95-95, 97-93 και 98-92.

«Η αποστολή ολοκληρώθηκε» είπε μεταξύ άλλων ο Diaz αμέσως μετά τον αγώνα. Όσο για το τι θα ακολουθήσει, αναφέρθηκε τόσο σε μία ρεβάνς στην πυγμαχία με τον Jake Paul ο οποίος τον νίκησε το 2023, όσο και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο UFC όπου έβαλε στο στόχαστρο τον Welterweight πρωταθλητή, Leon Edwards. «Θα νικήσω τον “f—ing ass” του Jake Paul και μετά θα αγωνιστώ με τον πυγμάχο με την υψηλότερη βαθμολογία που μπορώ να βρω», είπε ο Diaz. “Ο κύριος στόχος μου είναι πάντα να είμαι ο καλύτερος μαχητής στον κόσμο, γι’ αυτό θέλω να επιστρέψω στο UFC. Leon Edwards, Jake Paul και οποιοσδήποτε άλλος, είσαι νεκρός” τόνισε.

Δείτε highlights από τον αγώνα:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική