fbpx

“Ζήλεψα” τη διοργάνωση των Γιδάκου- Ξερικού

“Ζήλεψα” τη διοργάνωση των Γιδάκου- Ξερικού

Η “πρώτη” της Golden Corner Boxing Promotions, του “παιδιού” των Νίκου Γιδάκου και Δημήτρη Ξερικού είναι πλέον ιστορία. Που άφησε όμως ανεξίτηλη σφραγίδα. Που τη ζήλεψα! Έχοντας παρακολουθήσει εκατοντάδες διοργανώσεις, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, λίγες έχω ζηλέψει. Ε, αυτή την προχθεσινή στο κλειστό του Μίλωνα τη ζήλεψα.

8 αγώνες, ελάχιστοι για τα ελληνικά κι όχι μόνο δεδομένα. 8 αγώνες, επιλεκτικά διαλεγμένοι, τόσο προσεκτικά, που λυπόταν κανείς τους κριτές που έπρεπε να βγάζουν νικητή. 8 ματσάκια, διαλεγμένα με πολλή προσοχή. Ότι θέλει δηλαδή κάθε διοργάνωση, ότι θέλει κάθε θεατής. Τόσο όσο δηλαδή. Μια διοργάνωση που δε σε κουράζει, σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και γουστάρεις να βλέπεις. Με αθλητές, σε πολλές περιπτώσεις, όχι ιδιαίτερα γνωστούς, αλλά που άφησαν τη ψυχή τους στο ρινγκ, προσφέροντας θέαμα. Που περιμένεις να τους ξαναδείς.

Οι διοργανωτές μας είχαν προϊδεάσει άλλωστε όλον αυτό τον καιρό. Θα υπάρχει θέαμα έλεγαν. Και υπήρχε. Και ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό του Μίλωνα και τίμησε με την παρουσία του το event αποζημιώθηκε με το παραπάνω. Γιατί πέρα από τα ισάξια ματσαρίσματα είδε μια καλοστημένη διοργάνωση, στην κάθε της λεπτομέρεια. Κι αν με ρωτάτε περιμένω το επόμενο. Κι αυτή τη φορά ως θεατής στην εξέδρα. Για να το απολαύσω ξανά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική