fbpx

ΑΕΚ: Aφιέρωμα στον μονόχειρα πυγμάχο Βαγγέλη Χατζή

ΑΕΚ: Aφιέρωμα στον μονόχειρα πυγμάχο Βαγγέλη Χατζή

‘Η COBRA, ή Βαγγέλης Χατζής! Ο Βαγγέλης, ο μοναδικός επαγγελματίας μποξέρ με το ένα χέρι πλήρες,, τίμησε με το ήθος και τις γνώσεις του την Α.Ε.Κ. μας. Ο νεότερος σε ηλικία coach που έχει περάσει από το τμήμα, δούλευε πάντα με τις αξίες της συλλογικότητας, της οικογένειας και των πραγματικών δεσμών. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς προνομιακές συμπεριφορές, χωρίς κολλητιλίκια.

Είναι ο πρώτος προπονητής που προσάρμοσε προπόνηση μποξ για ανθρώπους με αναπηρία. Άνθρωπος με ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα, μαχητής της ζωής ο ίδιος. Σύμβολο ενάντια στο ρατσισμό για τους ανάπηρους, που εύκολα τα κράτη προωθούν και η κοινωνία αναπαράγει.

Όταν άφηνε το επαγγελματικό μποξ πέρυσι δήλωνε: “Νιώθω ως αγωνιστής και μαχητής περήφανος για όσα κατάφερα κόντρα σε όλους και όλα. Κόντρα στην αναπηρία μου, κόντρα στη φύση του αθλήματος που διάλεξα και κόντρα σε όλα τα δεν μπορώ όπου για εμένα υπήρχαν μόνο σαν ψιλά γράμματα. Γιατί η ζωή μετριέται σε πράξεις και όχι σε λόγια”

Όσοι προπονήθηκαν ή παρακολούθησαν προπόνησή του ξέρουν πολύ καλά για τί άνθρωπο, αθλητή και προπονητή μιλάμε. Ο Βαγγέλης Χατζής είναι ένα πραγματικό διαμάντι στην ιστορία της Α.Ε.Κ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική