fbpx

Γιώργος Σαριδάκης: «Μετράμε πλέον 14 χρόνια συνεχής παρουσίας και συνέπειας»

Γιώργος Σαριδάκης: «Μετράμε πλέον 14 χρόνια συνεχής παρουσίας και συνέπειας»

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας, το Scorpion Boxing Prive, επιστρέφει αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του Μετς για μία ακόμα βραδιά γεμάτη θέαμα και πολύ δράση.

Ο διοργανωτής Γιώργος Σαριδάκης έβαλε τα δυνατά του ετοιμάζοντας μια κάρτα με κάποιους από τους καλύτερους επαγγελματίες πυγμάχους και kickboxers της χώρας μας, υποσχόμενος ένα event που θα έχει όλα τα συστατικά ώστε να κριθεί επιτυχημένο.

Μάλιστα χθες μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, γράφοντας τα εξής:

«Μετράμε πλέον 14 χρόνια συνεχής παρουσίας και συνέπειας! Είτε με δυσκολίες και λύπες είτε με χαρές, ήμασταν και είμαστε εδώ να προσφέρουμε με μεράκι και την ίδια όρεξη που είχαμε όταν ξεκινήσαμε αυτό που αγαπάμε και όπου κατέχουμε!!

Επίσης νιώθουμε περήφανοι που μπορέσαμε και κρατήσαμε τα μαχητικά δρώμενα εν μέσω covid στην επιφάνεια, έτσι ώστε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην σημερινή “αγορά των διοργανώσεων” που έχουν φυτρώσει σαν τα μανιτάρια η τις αλεπούδες που βγήκαν από την φωλιά τους.

Τέλος, θα ήθελα να μοιραστώ ότι είμαι περήφανος που παρόλο δεν κατέχω την ακαδημαϊκή “μόρφωση”, μου έμαθε η ζωή να μην βάζω τρικλοποδιές, εμπόδια, ίντριγκες και κατηγορίες και να μην έχω την έλλειψη σεβασμού για να αποτελέσω το σκοπό μου!! Οπότε κάντε την προσπάθεια σας δίχως να προσπαθείτε να μπείτε στα πόδια μου.

Τέλος εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει η υγεια και να έχει επιτυχία σε ότι κάνει από καρδιάς

Ραντεβού λοιπόν στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο ΜΕΤΣ!!!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική