fbpx

Συνελήφθη ο Σέζαρ Τσάβες Τζούνιορ για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο Σέζαρ Τσάβες Τζούνιορ.

Στη σύλληψη του Χούλιο Σέζαρ Τσάβες Τζούνιορ προχώρησαν οι αρχές, λόγω παράνομης οπλοκατοχής.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Μεξικανός πυγμάχος, γιος του σπουδαίου Σέζαρ Τσάβες, είχε στην κατοχή του τυφέκιο εφόδου, δίχως την απαραίτητη άδεια. Αυτός όμως είναι μόνο ο τελευταίος κρίκος μίας αλυσίδας παράξενων γεγονότων.

Λίγες ημέρες πριν, ο πατέρας Σέζαρ Τσάβες έστειλε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στους Μεξικανούς φαν της πυγμαχίας. Εκεί, ανέφερε πως ο γιος του αντιμετωπίζει ζήτημα εθισμού σε ουσίες, προτρέποντάς τον να απευθυνθεί σε ειδικούς για θεραπεία.

Πατέρας και γιος Τσάβες, πριν μερικά χρόνια.

Ο γιος Τσάβες Τζούνιορ κατηγόρησε από την πλευρά του τον πατέρα του πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. Επίσης, ανέφερε πως ο πατέρας του σε συνεργασία με την πρώην σύζυγό του (του Τζούνιορ) σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν!

Οι αρχές ανέφεραν πως το τυφέκιο που βρήκαν στην κατοχή του Τσάβες Τζούνιορ δεν ήταν εργοστασιακής προέλευσης, αλλά συναρμολογήθηκε από τον ιδιοκτήτη του. Δηλαδή, ο Τσάβες Τζούνιορ απέκτησε κομμάτι-κομμάτι όλα τα μέρη του όπλου και το συναρμολόγησε. Η κατοχή κάθε μορφής τέτοιου όπλου είναι παράνομη.

Το γεγονός δε πως δεν πρόκειται για απλό πιστόλι, αλλά για τυφέκιο εφόδου, κάνει ακόμη δυσκολότερη τη θέση του Τσάβες Τζούνιορ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική