fbpx

Νίκες για Ριτζάκη, Φεζουλάι, Αγκαράι στο Scorpion Boxing Prive

Νίκες για Ριτζάκη, Φεζουλάι, Αγκαράι στο Scorpion Boxing Prive

Ολοκληρώθηκε to βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο, επετειακό event του Scorpion Boxing Prive στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Η διοργάνωση για ακόμα μια φορά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ήταν sold out και πλαισιωμένη από δυνατούς και αμφίρροπους αγώνες.

Στο main event είδαμε τη ματσάρα ρεβάνς του Θοδωρή Ριτζάκη με τον Γιάννη Μανουηλίδη που αν μη τι άλλο έδωσαν αμφότεροι τα πάντα για τη νίκη. Νικητής του αγώνα αυτή τη φορά ήταν ο Ριτζάκης που έκανε το 1-1 στη σειρά, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τη συμπεριφορά κάποιων προς το πρόσωπό του μετά την ήττα του στον πρώτο αγώνα.

Στο co main event της βραδιάς είδαμε μια ακόμα φοβερή ματσάρα με τον Γιάννη Σιδηρόπουλο με προπονητή τον Γιώργο Κακαφίκα να αντιμετωπίζει τον “άχαστο” Γιάννη Φεζουλάι με προπονητή τον Νίκο Κρητικό. O Φεζουλάι κέρδισε και αυτόν τον αγώνα συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του.

Θετικά συνέχισε και ο Νίκος Αγκαράι από Maratos team απέναντι στον Σταμάτη Γαλάτουλα από Dadamis team παίρνοντας ακόμα μια σπουδαία νίκη μετά την καταιγιστική εμφάνισή του στο προηγούμενο event του Scorpion με αντίπαλο τον Νίκο Σούλα.

Ο Γιώργος Σαριδάκης ευχαρίστησε το κοινό που έκανε sold out άλλο ένα event του Scorpion ενώ ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτινές μέρες.

Το επόμενο event του promotion έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Ιβανώφειο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι καλύτεροι μαχητές της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, θα δώσουν το παρών στο φαντασμαγορικό Fight Show του Scorpion Boxing Prive.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική