fbpx

Μπεναβίδες: “Φέρτε μου τον Κανέλο”

Μπεναβίδες: “Φέρτε μου τον Κανέλο”

Πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Κανέλο Άλβαρες δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπεναβίδες μετά τη νίκη του επί του Ντεμέτριους Αντρέιντ.

Ο 27χρονος Αμερικανός (μεξικανικής καταγωγής) κρίνει πως έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Είναι μία αναμέτρηση που όλο ο κόσμος της πυγμαχίας επιζητά επί καιρό και πλέον γίνεται ακόμη πιο… αναγκαία.

“Νομίζω πως καθιέρωσα τον εαυτό μου ως κυρίαρχο εντός του ρινγκ. Ήταν μία υπενθύμιση προς όλους για το ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής στα 76 κιλά. Ο κόσμος θέλει να με δει αντιμέτωπο με τον Κανέλο και αυτό θέλουμε και εμείς.

Είμαι ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής σούπερ μεσαίων βαρών. Δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Δώστε μου τη μάχη που όλοι θέλουμε να δούμε. Ποιοί θέλετε να δείτε Μπεναβίδες vs Κανέλο; Ας το κάνουμε.

Απλώς νικάω όποιον μου βάζουν μπροστά μου. Είμαι ο καλύτερος και θα γίνω θρύλος, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα. Δεν με νοιάζει ποιον αντίπαλο βάζουν μπροστά μου, θα συνεχίζω να τους βγάζω όλους νοκ-άουτ. Ας δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει να δει. Θέλει να δει Μπεναβίδες vs Κανέλο”, ανέφερε ο Μπεναβίδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική