fbpx

Κλείνουν ραντεβού… ενοποίησης τίτλων οι Ινούε και Ταπάλες!

Κλείνουν ραντεβού… ενοποίησης τίτλων οι Ινούε και Ταπάλες!

Και η ημερομηνία αυτού… 26 Δεκεμβρίου! Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2023 αναμένεται να μας προσφέρει μία συναρπαστική μάχη, καθώς οι Ναόγια Ινούε και Μάρλον Ταπάλες φέρεται πως επέλεξαν την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων για να αναμετρηθούν στο ρινγκ, διεκδικώντας αμφότεροι και τις τέσσερις παγκόσμιες ζώνες στην κατηγορία σούπερ πετεινού (-55κ.).

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί αυτή η ημερομηνία, θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Παράλληλα, ακόμη δεν έχει γίνει λόγος για τον τόπο διεξαγωγής, ωστόσο οι πιθανότητες είναι υπέρ της Ιαπωνίας, δηλαδή της πατρίδας του Ινούε. Άλλωστε, η παράδοση θέλει τους Ιάπωνες να κλείνουν ένα ημερολογιακό έτος φιλοξενώντας κάποιον κορυφαίας κατηγορίας αγώνα.

Σε αυτή τη μάχη ο Ινούε θα μπει ως κάτοχος των ζωνών WBC και WBO, έχοντας επαγγελματικό ρεκόρ 25-0-0, με 22 νοκ-άουτ. Από την πλευρά του ο Φιλιππινέζος Ταπάλες θα ανεβεί στο ρινγκ ως κάτοχος των ζωνών WBA και IBF, έχοντας επαγγελματικό ρεκόρ 37-3-0, με 19 νοκ-άουτ. Η πιο πρόσφατη ήττα του ήταν από τον Ριοσούκε Ιβάσα τον Δεκέμβριο του 2019.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική