fbpx

Αύγουστος γεμάτος επιτυχίες για την ελληνική Πάλη

Αύγουστος γεμάτος επιτυχίες για την ελληνική Πάλη

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι και ειδικότερα ένας Αύγουστος γεμάτος επιτυχίες ήταν ο φετινός για την ελληνική Πάλη, έχοντας συμμετοχές και κατακτώντας μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος. Αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η ελληνική Πάλη βγήκε θριαμβεύτρια και το φετινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο για πολλά πολλά χρόνια στους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ μετά από 20 χρόνια σήκωσε την ελληνική σημαία στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ένας αθληταράς που τους κέρδισε όλους με τον άψογο χαρακτήρα του.

Αξίζουν όμως παρά πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία Πρεβολαράκη. Μια αθλήτρια που μπορεί να μην ήρθε η πολυπόθητη επιτυχία, αλλά οι χαρές που μας έχει προσφέρει είναι αμέτρητες και για μια ακόμη φορά μας έκανε να ελπίζουμε και να χειροκροτήσουμε την μεγάλη της προσπάθεια.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης δεν μπόρεσε να πετύχει τους στόχους του, αλλά το κεφάλι ψηλά για το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης. Ένας αθλητής που θα μας φέρει επιτυχίες στο μέλλον και φυσικά το Λος Άντζελες δεν είναι μακριά.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οριστικά εκτός Ολυμπιακού Τουρνουά ο Κουγιουμτζίδης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οριστικά εκτός Ολυμπιακού Τουρνουά ο Κουγιουμτζίδης

Και πριν προλάβουμε να ηρεμήσουμε από τα έντονα συναισθήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, ήρθε και το ασημένιο μετάλλιο της Μαρίας Λουίζας Γκίκα, που αποδεικνύει ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική Πάλη.

Podium 43kg WW – Gold: Kumari Aditi (IND), Silver: Maria Louiza Gkika (GRE), Bronze: Gabriela Palacios Hernandez (MEX), Aleksandra Berezovskaia (AIN)

«Οι στόχοι μπορεί να επιτεύχθηκαν, σε άλλους όχι, αλλά σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που ζήσαμε μαζί σας αυτό το ταξίδι» τόνισε μεταξύ άλλων η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Αύγουστος γεμάτος επιτυχίες για την ελληνική Πάλη

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη