fbpx

Με 3 ήττες ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 για την εθνική μας ομάδα – Στα ημιτελικά πριν από λίγο η Γκίκα

Με 3 ήττες ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 για την εθνική μας ομάδα - Στα ημιτελικά πριν από λίγο η Γκίκα

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την εθνική μας ομάδα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 που διεξάγεται στην Ιορδανία. Χθες, Τρίτη 20 Αυγούστου, η χώρα μας συμμετείχε με τρεις αθλητές της ελληνορωμαϊκής στην φάση των «16», οι οποίοι αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση.

Πιο συγκεκριμένα την ήττα με τεχνική υπέροχη γνώρισε ο Νίκος Καραβάνος από τον Αζέρο Πασάγεβ στην κατηγορία των 92kg. Με το ίδιο αποτέλεσμα ηττήθηκαν και οι Σωτήρης Ντόντος από τον Γεωργιανό Τσαπίντζε στα 51kg και Σωτήρης Μπούζας από τον Κανιμπέκοβ από το Κιργιστάν στα 71kg.

Πριν από λίγη ώρα η Μαίρη Μάνη με μια σπουδαία εμφάνιση νίκησε στη φάση των «32» με 8-0 την Τουρκάλα Γκουρσοϊ στα 57kg της ελευθέρας αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε με πτώση από την Ινδή Νέχα και περιμένει να μάθει αν θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ.

Με μεγάλη εμφάνιση η φοβερή και τρομερή Μαρία Λουίζα Γκίκα νίκησε με πτώση την ανεξάρτητη αθλήτρια Ασαλντί και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της κατηγορίας των 46kg. Εκεί βρέθηκε απέναντι στην Κινέζα Χουάνγκ την οποία νίκησε με σκορ 5-0 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη