fbpx

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15: Στη μάχη των ρεπεσάζ οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15: Στη μάχη των ρεπεσάζ οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες

Η προκριματική φάση της Πάλης Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 διεξήχθη την Πέμπτη (16/5) στο Λουτράκι. Η ελληνική αποστολή μέτρησε πέντε προκρίσεις στα ρεπεσάζ, ενώ συνολικά 13 αθλήτριες συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Το πρωί της Παρασκευής οι Ελληνίδες μπαίνουν στη μάχη της δεύτερης ευκαιρίας.

Στα 46 κιλά η Ελένη Γκολντάτσι γνώρισε την ήττα από την ανεξάρτητη Μπολάτοβα, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό. Στα ρεπεσάζ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Μεχνάς από τη Γαλλία, ενώ στη συνέχεια περιμένει η Πολωνή Γκβοζντζ και στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο βρίσκεται ήδη η Ουκρανή Ματσιέφσκα.

Στα 50 κιλά τόσο η Αργυρώ Κοκολάκη, όσο και η Φλώρα Ζερζελίδη θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για διάκριση. Η πρώτη έχασε από την ανεξάρτητη Αχτσούρινα και πλέον θα αντιμετωπίσει την Πουζτάι από την Ουγγαρία. Για να πάρει το χάλκινο μετάλλιο θα πρέπει να νικήσει στη συνέχεια τις Πάβελ από την Ρουμανία και Χολχόφσκα από την Ουκρανία. Η δεύτερη έμεινε εκτός από την Ρουμάνα Ιορντάτσε και θα παίξει με την Ποντγκόρσκα από την Πολωνία. Εν συνεχεία θα βρει στο δρόμο της την Βεραμέιτσικ, που κατάγεται από την Ρωσία και την Κόβατς από την Κροατία.

Η Θωμαΐς Βερβέρη στα 62 κιλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λετονής Μάρκοβα. Έτσι, θα κοντραριστεί με την ανεξάρτητη Ζβιστούνοβα, με την Μαγυάρα Μπερέζκι να περιμένει στον αγώνα μεταλλίου.

Η Βασιλική Καραβάνου στάθηκε άτυχη στην αναμέτρησή της με την Μολδαβή Καζάκου, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε στην αρχή του αγώνα. Στα ρεπεσάζ βρίσκεται απέναντι στην Λετονή Κιρίλοβα, ενώ στον τελικό αγώνα είναι η ανεξάρτητη Σιαμιόναβα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πάλη