fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειροπάλης: Ασημένιο μετάλλιο ο Ασλανίδης, χάλκινα οι Μπατσινίλας και Αντωνιάδης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειροπάλης: Ασημένιο μετάλλιο ο Ασλανίδης, χάλκινα οι Μπατσινίλας και Αντωνιάδης

Με επικό τρόπο και νέα σπουδαία επιτυχία ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειροπάλης 2024 στο Λουτράκι. Ο Χρήστος Ασλανίδης κράτησε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας καθώς αναδείχθηκε δεύτερος στον κόσμο στην κατηγορία των 70 κιλών των ανδρών με το δεξί χέρι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να εκτοπίσει όλους τους αντιπάλους τους και να προκριθεί στον απογευματινό τελικό. Εκεί κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και πάλεψε με όλη τη δύναμή του για το χρυσό μετάλλιο, έχοντας τη βοήθεια του κοινού, ωστόσο λύγισε και τελικά πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία του από το δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Μπατσινίλας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 105 κιλά. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε εξαιρετικές εμφανίσεις σε ολόκληρη τη διάρκεια των αγώνων και αφού πήρε τη «ρεβάνς» από τον ασημένιο Παγκόσμιο πρωταθλητή με το αριστερό χέρι, Χρήστο Παπαδόπουλο, βρήκε τον δρόμο για το βάθρο και φόρεσε το μετάλλιο στο στήθος του.

Στα 95 κιλά ο διασώστης στο επάγγελμα Κωνσταντίνος Αντωνιάδης υπερέβαλε εαυτόν. Σημειώνοντας δύο τρομερές νίκες στα τρία συνεχόμενα τελευταία του παιχνίδια, απέναντι σε πρωταθλητές με περισσότερα κιλά, έφτασε στην πηγή και ήπιε το νέκταρ, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα, πανηγύρισε έντονα την τεράστια επιτυχία του, ενώ πανηγυρικό ήταν το κλίμα και στις εξέδρες όπου η διάκριση του 25χρονου έφερε ενθουσιασμό.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπράντεφερ – Χειροπάλη