fbpx

Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2024

Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai (Π.Ο.Μ.), κατά την συνεδρίαση του στις 7 Σεπτεμβρίου 2024 αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις του τροποποιημένου αθλητικού νόμου 2725/1999, όπως ισχύει σήμερα, του άρθρου 16 και των λοιπών σχετικών άρθρων του καταστατικού της Ομοσπονδίας, τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.), στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Ομοσπονδίας με δικαίωμα ψήφου, την 20η Νοεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00μ.μ. με 20:00μ.μ..

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αργυρούπολη Αττικής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα εργασιών την Γενικής Συνέλευσης.
  2. Εκλογή δύο τακτικών μελών και δυο αναπληρωματικών μελών της εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Το τρίτο τακτικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής θα είναι σύμφωνα με τον νόμο 2725/1999, δικαστικός αντιπρόσωπος και θα προεδρεύσει σε αυτήν.
  3. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή:
  •  Προέδρου, έξι (6) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ.
  •  Τριών (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  •  Πέντε (5) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Δικαστικής Επιτροπής

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η σύμφωνα με το Καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία (δεν παρευρεθούν το 50% πλέον ενός μελών με δικαίωμα ψήφου), θα διεξαχθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στον ίδιο χώρο, την 21η Νοεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. με 16:00μ.μ., στον ίδιο χώρο, οπότε θα υφίσταται απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων  Σωματείων – Μελών με δικαίωμα ψήφου.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2024

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι