fbpx

Παρουσίαση του Muaythai στην 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης “Νίκος Καββαδίας”

Παρουσίαση του Muaythai στην 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης “Νίκος Καββαδίας”

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η δράση παρουσίασης του Muaythai στο 4ο ΕΠΑΛ Πειραιά Ναυτικής Κατεύθυνσης “Νίκος Καββαδίας”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai (ΠΟΜ) και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.).

Εισηγητής ήταν ο προπονητής του Σωματείου – Μέλους της ΠΟΜ “Α.Σ. Ιάσονας Νίκαιας“, κ. Δημήτρης Πιστόλης, ο οποίος μαζί με τέσσερις αθλητές του προσέφερε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Muaythai. Η εκδήλωση περιλάμβανε τόσο την θεωρητική παρουσίαση του αθλήματος όσο και μια πρακτική επίδειξη βασικών τεχνικών, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν:

  • Βασίλειος – Μάριος Καμάς
  • Αντώνιος Κούβαρης
  • Ειρήνη – Κατερίνα Λεωτσάκου
  • Παναγιώτης Λεωτσάκος

Ο κ. Δημήτρης Πιστόλης καθοδήγησε την ομάδα του με προσοχή και έμφαση στην ασφάλεια, ενώ οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν βασικές τεχνικές του Muaythai υπό την καθοδήγηση των αθλητών. Δόθηκε έμφαση στα οφέλη του αθλήματος, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στη σωματική ενδυνάμωση, αλλά επεκτείνονται στη βελτίωση της συγκέντρωσης, η οποία μπορεί να ωφελήσει τους μαθητές τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Η εκδήλωση άφησε θετικές εντυπώσεις, με πολλούς μαθητές να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με το Muaythai στο μέλλον. Ο εισηγητής κ. Πιστολής μαζί με το επιτελείο αθλητών ευχαρίστησαν το σχολείο για τη φιλοξενία και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της δράσης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι