fbpx

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muaythai της IFMA τον Νοέμβριο στο Κόσοβο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muaythai της IFMA τον Νοέμβριο στο Κόσοβο

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai IFMA / International Federation of Muaythai Associations, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muaythai 2024, στην πόλη της Πρίστινα, στο Κόσοβο, κατά το διάστημα 7 εως 14 Νοεμβρίου.

Το Πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:

  • Ενηλίκων 18 – 40 (Senior Elite)
  • U23
  • Νέοι 16-17 ετών
  • Νέοι 14-15 ετών

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες και κανονισμούς της IFMA (Τους Κανόνες θα βρείτε εδώ).

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα, καθώς και τη διεξαγωγή αγώνων Mai Muay (Duo Male – Duo Female) και Wai Kru.

Τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν τους αθλητές και προπονητές/συνοδούς που προτίθενται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, Ηλεκτρονικά, Πατώντας Εδώ, το αργότερο, έως τις 12/9/2024.

Για όλους τους αθλητές απαιτείται ιατρική γνωμάτευση εντός εξαμήνου, κατά του ιού HIV, Hepatitis B και C, επισήμως μεταφρασμένη στα αγγλικά (HIV antibody & HBV – Hepatitis B Surface Antigen & HCV -Hepatitis C Antibody), καθώς επίσης και τα ακόλουθα απαραίτητα έγγραφα:

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα πρέπει να προσκομιστούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, ηλεκτρονικά μέσω email στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25/09/2024.

Είναι υποχρεωτικό για όλους τους αθλητές, προπονητές, προσωπικό υποστήριξης αθλητών και γιατρούς ομάδων να έχουν ολοκληρώσει το σχετικά μαθήματα WADA ADEL (ισχύει για 2 έτη – υποχρεωτική ανάλογα με την ιδιότητα, μόνο για όσους δεν έχουν ήδη, σε ισχύ):

*Η συγκεκριμένη διοργάνωση εμπίπτει στα προνόμια του αθλητικού νόμου (μοριοδότηση αθλητών, κ.τ.λ.).

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muaythai της IFMA τον Νοέμβριο στο Κόσοβο

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι