fbpx

Νοκ Άουτ «αστραπή» Superlek σε Haggerty στο ΟΝΕ 168 στο Ντένβερ (vid)

Νοκ Άουτ «αστραπή» Superlek σε Haggerty στο ΟΝΕ 168 στο Ντένβερ (vid)

Ο «The Kicking Machine» Superlek Kiatmoo9 συνέχισε την ένδοξη πορεία του με ένα αστραπιαίο νοκ άουτ στα πρώτα 49″ του πρώτου γύρου απέναντι στον Jonathan «The General» Haggerty στο main event του ONE 168: Denver.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ONE Kickboxing στην Flyweight κατηγορία έφτασε στο κατάμεστο Ball Arena στο Ντένβερ του Κολοράντο, για να αποδείξει γιατί θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος striker στον κόσμο. Και δεν θα μπορούσε να είχε γράψει καλύτερα το σενάριο.

Πήρε τον Παγκόσμιο τίτλο του ONE Muaythai στην Bantamweight κατηγορία από τον Άγγλο Haggerty, για να μπει σε ένα κλειστό club Παγκοσμίων Πρωταθλητών δύο αθλημάτων (ONE Kickboxing, ONE Muaythai) στο δεύτερο event της διοργάνωσης στις ΗΠΑ. Ωστόσο, όσο παίχτηκε αγώνας δεν ήταν μονόπλευρος, καθώς ο Superlek αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μια δυνατή επίθεση από τον Haggerty.

Ο πρώην βασιλιάς δύο αθλημάτων του ONE, μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά, δουλεύοντας το αριστερό του ίσιο και τα σαρωτικά χαμηλά του λακτίσματα. Παρά το γεγονός ότι στάθηκε μπροστά σε αντιξοότητες από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Superlek δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο μετρ του «μηριαίου οστού» έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στήνει παγίδες.

Νοκ Άουτ «αστραπή» Superlek σε Haggerty στο ΟΝΕ 168 στο Ντένβερ

Περιττό να πούμε ότι ο Άγγλος «τσίμπησε» το δόλωμα και την πάτησε. Σε ένα ξεκίνημα επίθεσης με αριστερό- δεξί, ο Superlek απέφυγε το δεξί του Haggerty και τον κόντραρε με τον δεξί αγκώνα του. Το χτύπημα αποδείχθηκε μοιραίο καθώς σε συνδυασμό με την ορμή του Άγγλου προς τα εμπρός, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει «ισοπεδωμένος» στο καναβάτσο. Παρόλο που ο Haggerty έδειξε την καρδιά ενός πρωταθλητή, δεν κατάφερε να σηκωθεί πριν το «οκτώ» του διαιτητή, χαρίζοντας έτσι στον Ταϊλανδό σταρ τη νίκη νοκ-άουτ μέσα σε μόλις 49 δευτερόλεπτα.

Ο Superlek έγραψε την 11η σερί νίκη του στην κορυφαία διοργάνωση πολεμικών τεχνών στον κόσμο, φτάνοντας το συνολικό του ρεκόρ στο εντυπωσιακό 139-29. Την ίδια στιγμή, ο νέος βασιλιάς δύο αθλημάτων του ONE Championship, επιβραβεύθηκε με ένα μπόνους 50.000$ για την καλύτερη απόδοση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ONE, Chatri Sityodtong, σταματώντας το σερί των έξι νικών του Haggerty.

Δείτε το νοκ άουτ:

Ολόκληρος ο αγώνας:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι