fbpx

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της εθνικής ομάδας Muaythai στο «Παρίσι 2024»

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της εθνικής ομάδας Muaythai στο «Παρίσι 2024»

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αναμετρήσεις των αθλητών της εθνικής ομάδας Muaythai, Γεωργίας Σγουρού και Γιώργου Χριστοπούλου, στο πλαίσιο της δράσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA / International Federation of Muaythai Associations, σε συνεργασία με το Club France Exhibition & Showcase, που πραγματοποιήθηκε στο «Παρίσι 2024», κατά το διάστημα 4 έως 8 Αυγούστου.

Η Γεωργία Σγουρού, στην κατηγορία Female Elite -71kg, με την μοναδική παρουσία της, κατάφερε να εντυπωσιάσει το διεθνές κοινό και τους κριτές, καθώς αναμετρήθηκε επάξια με την έμπειρη αντίπαλό της Helena Jurisic, από την Κροατία. Ο Γιώργος Χριστόπουλος, στην κατηγορία Male Elite -81kg, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη δυναμική του και την στρατηγική του σκέψη, απέναντι στον αντίπαλό του Khaled Moufid Chahade από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποδεικνύοντας την αγωνιστική του ποιότητα.

Η συμμετοχή των αθλητών της εθνικής μας ομάδας σε αυτήν την – ιδιαίτερης σημασίας – διοργάνωση, αποτελεί το επιστέγασμα πολυετούς προσπάθειας και αφοσίωσης στο Muaythai. Ταυτόχρονα, σηματοδοτεί την πρώτη μας παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματός μας και την ένταξή του στην Ολυμπιακή Οικογένεια.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την απόδοση των αθλητών της Εθνικής μας, οι οποίοι απέδειξαν ότι η Ελληνική παρουσία στο διεθνές αθλητικό στερέωμα είναι άξια θαυμασμού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (ΠΟΜ).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι