fbpx

Άδικο αποτέλεσμα για Σάββα Μιχαήλ στη διεκδίκηση τίτλου στο Rajadamnern (vid)

Άδικο αποτέλεσμα για Σάββα Μιχαήλ στη διεκδίκηση τίτλου στο Rajadamnern

Για τον τίτλο του σταδίου Rajadamnern αγωνίστηκε χθες Σάββατο 13 Ιουλίου στην Ταϊλάνδη, ο Κύπριος μαχητής Σάββας Μιχαήλ.

Σε έναν αγώνα που για 5 γύρους βλέπαμε τον Μιχαήλ να είναι ξεκάθαρα μπροστά και σε σημεία αλλά και σε συνολική εικόνα, τελικά είδαμε τους κριτές να δίνουν ως νικητή τον Ταϊλανδό αντίπαλό του και κάτοχο της ζώνης, Samingdet.

Οι κριτές σκόραραν τον πρώτο γύρο 10-9 ομόφωνα υπέρ του Samingdet και τον δεύτερο γύρο 10-9 ομόφωνα υπέρ του Μιχαήλ. Στον τρίτο και τον τέταρτο γύρο οι κριτές είχαν πλειοψηφική απόφαση δίνοντας 10-9, 9-10, 9-10 υπέρ του Ταϊλανδού στον τρίτο και 9-10, 10-9, 10-9 υπέρ του Μιχαήλ στον τέταρτο.

Και κάπου εκεί όποιος έβλεπε τον αγώνα άρχισε να καταλαβαίνει προς τα που το πάνε οι κριτές οδηγώντας ένα ξεκάθαρο ματς υπέρ του Μιχαήλ στον πέμπτο γύρο με ισόπαλο αποτέλεσμα 38-38.

Εκεί, αν και πάλι ο γύρος ήταν καθαρά υπέρ του Μιχαήλ, οι κριτές ολοκλήρωσαν αυτό που οι περισσότεροι είχαν φανταστεί ότι έρχεται και έδωσαν ομόφωνα 10-9 υπέρ του Samingdet και μαζί την νίκη και την ζώνη του Rajadamnern.

Δεν θα πούμε περισσότερα μιας και στο τέλος του άρθρου θα βρείτε ολόκληρο τον αγώνα για να κρίνετε και μόνοι σας αλλά με μια «βόλτα» στα σχόλια μπορεί κανείς να καταλάβει την αδικία που εκτυλίχθηκε εναντίον του Μιχαήλ σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα όπως επίσης και την οργή του κοινού για το αποτέλεσμα.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι