fbpx

Μουάιτάι: Εξελέγη Πρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας ο Ιωάννης Παπαδόπουλος

PAPADOPOULOS

Σταθερά ανοδική πορεία για τον Προέδρο της ΠΟΜ Ιωάννη Παπαδόπουλο στα διοικητικά του αθλήματος διεθνώς. Στην πραγματικότητα βέβαια είναι ξέφρενη πορεία στα διοικητικά! Καθώς αρχικά εξελέγη μέλος του ΔΣ της Μεσογειακής, εν συνεχεία Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής και τώρα Πρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Μουάιτάι. Μια επιβράβευση των προσπαθειών του για την ανάδειξη του αθλήματος που συνοδεύεται με μία τεράστια ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης της διεθνούς κοινότητας

«Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ), κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, εξελέγη ως Πρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας / Mediterranean Muaythai Union (MMU) στις εκλογές που διεξήχθησαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης MMU, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, 31 Μαΐου – 10 Ιουνίου, στο Ε.Α.Κ. Πάτρας “Δημήτριος Τόφαλος”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ακόμη μία σημαντική επιτυχία για την Ομοσπονδία μας, καθώς αναδεικνύεται η δυναμική παρουσία της Ελλάδας στο άθλημά μας, παγκοσμίως. Με την εκλογή του Προέδρου μας στην MMU αναγνωρίζεται η προσωπική του αφοσίωση και οι προσπάθειες που έχει καταβάλει για την ανάπτυξη του Μουάιτάι, και παράλληλα αναδεικνύεται η ενίσχυση και το κύρος της ΠΟΜ, σε διεθνή εμβέλεια.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρό μας για αυτή την σημαντική διάκριση, η οποία μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι