fbpx

Τον Σεπτέμβρη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai Νέων 2024 της IFMA στην Ταϊλάνδη

Τον Σεπτέμβρη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai Νέων 2024 στην Ταϊλάνδη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (ΠΟΜ) ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, IFMA (International Federation of Muaythai Associations), πρόκειται να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων / Ανηλίκων / 2024 IFMA Youth World Championships, κατά το διάστημα 11 – 20 Σεπτεμβρίου 2024, στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη.

Στη φόρμα που ακολουθεί, τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν τους αθλητές και προπονητές/συνοδούς που προτίθενται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Η αίτηση, σε αυτή τη φάση, δεν επιβεβαιώνει από τη μεριά της Ομοσπονδίας, αλλά ούτε και δεσμεύει το σωματείο για τη συμμετοχή. Προτεραιότητα θα έχουν οι αθλητές και συνοδοί των σωματείων, οι οποίοι θα δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους. Η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας πραγματοποιείται με βάση την συνολική βαθμολογία των αθλητών.

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα σύμφωνα με τους Κανόνες και Κανονισμούς της αναγνωρισμένης από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε), Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA της οποίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ.) είναι το επίσημο και αναγνωρισμένο μέλος για την Ελλάδα. (Τους Κανόνες θα τους βρείτε εδώ)

Για την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ.

*Η επικείμενη διοργάνωση εμπίπτει στα προνόμια του αθλητικού νόμου (μοριοδότηση αθλητών, κ.τ.λ.).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι