fbpx

Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αξέχαστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αξέχαστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai 2024 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στη χώρα μας και την πόλη της Πάτρας, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai να βγάζει εις πέρας ένα φοβερά δύσκολο έργο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Παπαδόπουλος, θέλησε με έναν μίνι απολογισμό στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.

Δείτε τα όσα έγραψε:

«Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για το Αξέχαστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Με περηφάνια και συγκίνηση, ανακοινώνω την επιτυχή ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Muaythai στην Ελλάδα!

Από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου, ζήσαμε 11 ημέρες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα. Οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο μας πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές αθλητικής αριστείας και μοναδικό θέαμα.

Ευχαριστώ θερμά την IFMA (International Federation of Muaythai Associations) που μας εμπιστεύτηκε τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς, καθώς και όλους τους αθλητές, προπονητές, εθελοντές και θεατές που έκαναν αυτό το πρωτάθλημα μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού.

Μαζί, αποδείξαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να φιλοξενήσει και να διοργανώσει με επιτυχία κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής!»

Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το αξέχαστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι