fbpx

Παγκόσμιο Muaythai: Ασημένιος ο Χάγκαν στην Πάτρα

Παγκόσμιο Muaythai: Ασημένιος ο Χάγκαν στην Πάτρα

Με ένα ασημένιο μετάλλιο ξεκίνησε η ελληνική εκπροσώπηση σήμερα, ημέρα τελικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Muaythai. Υπεύθυνος για αυτό ο 17χρονος Ραφαήλ Χάγκαν, η μεγάλη έκπληξη από ελληνικής ομάδας σε αυτό το Παγκόσμιο.

Ο 17χρονος (!) Ραφαήλ Χάγκαν αθλητής του Κονδυλάκη από Θεσσαλονίκη είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, καθώς έχει μοιράσει ήδη δύο νοκ άουτ, γεγονός που δύσκολα το συναντά κανείς σε Πρωτάθλημα της IFMA.

O Ραφαήλ ξεκίνησε στον τελικό πολύ δυνατά. Είδαμε, μεταξύ άλλων, ένα αριστερό λάκτισμα στο κεφάλι του Πολωνού, γυριστό αγκώνα κι ένα άπερκατ που “σφύριξε” από το σαγόνι του Pelak. Αυτά ήταν αρκετά να του δώσουν τον πρώτο γύρο. Στην έναρξη του δεύτερου ένα χαμηλό γόνατο που βρήκε τον Χάγκαν τον έβγαλε εκτός ρυθμού για να ακολουθήσει ένας αγκώνας στο σαγόνι και πρόωρη διακοπή.

Παρόλο το αποτέλεσμα του τελικού ο νεαρός Χάγκαν έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Αυτό το ασημένιο στην κατηγορία U23 +91kg από έναν 17χρονο αποτελεί από μόνο του παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι