fbpx

Παγκόσμιο Muaythai: Ασταμάτητος Γιάννης Στοφορίδης

Παγκόσμιο Muaythai: Ασταμάτητος Γιάννης Στοφορίδης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai που διεξάγεται στην Πάτρα. Μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι που προσέλκυσε σχεδόν 100 χώρες από κάθε μεριά του πλανήτη.

Στο κλείσιμο της ημέρας για τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε ο “Big Stofo” Γιάννης Στοφορίδης με αντίπαλο τον Dovletmyrat Guyjov από το Τουρκμενιστάν για τα +91 κιλά. Ο πολύπειρος Guyjov δεν μπόρεσε να αντέξει τα χτυπήματα του Καβαλιώτη πρωταθλητή. Ο πρώτος γύρος πήγε στον Στοφορίδη, ο οποίος πέρασε αρκετά χτυπήματα με το πίσω χέρι. Ο δεύτερος δεν έμελλε να τελειώσει. Ένα αριστερό low του Στοφορίδη “σημάδεψε” για τα καλά το πίσω πόδι του Τουρκμένιου, ενώ το πίσω χέρι του Γιάννη προσγειωνόταν σα βαριοπούλα στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Με το χρονόμετρο να δείχνει 1:45 ακόμα για τη λήξη δυό συνεχόμενα αριστερά έστειλαν τον Guyjov στο καναβάτσο εμφανώς ζαλισμένο. Δεν κατάφερε να συνέλθει στο μέτρημα του διαιτητή και ο Στοφορίδης πήρε τη νίκη και την πρόκριση με ένα γρήγορο νοκ άουτ. Στη γωνία του Έλληνα πρωταθλητή βρίσκονταν ο Νάσος Αργυρόπουλος και ο Αρτέμης Καραμολέγκος.

Ο Γιάννης, συμπορευόμενος με τα ακλόνητα πιστεύω της Ομοσπονδίας, έλαβε μέρος στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το κατέκτησε και πήγε στο Παγκόσμιο με το σπαθί του.

Παγκόσμιο Muaythai: Σγούρου και Χάγκαν με επιβλητικές νίκες συνεχίζουν

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι