fbpx

Η IFMA για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πάτρα

Η IFMA για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πάτρα

15 μέρες μας χωρίζουν από το σπουδαιότερο γεγονός των τελευταίων ετών στα μαχητικά αθλήματα και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai 2024 έρχεται στην Ελλάδα και στην πόλη της Πάτρας και αθλητές και προπονητές από κάθε γωνιά του πλανήτη ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη χώρα μας για το μεγαλύτερο επίσημο event της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai (IFMA).

«Περισσότεροι από 1500 αθλητές και αξιωματούχοι από περισσότερες από 100 χώρες αναμένεται να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενηλίκων 2024 της IFMA στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Ελλάδα. Η αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το γεγονός και το muaythai, μια πολεμική τέχνη γεμάτη με αρχαίες παραδόσεις, θα ταξιδέψει πίσω στην αρχαία εποχή του 776 π.Χ. Ο Πρόεδρος της IFMA, κ. Sakchye Tapsuwan, δήλωσε ότι αυτό το γεγονός θα είναι ιστορικό για την οικογένεια της IFMA ως Ολυμπιακό οργανισμό και άθλημα, φέρνοντας τη μητέρα πατρίδα, την Ταϊλάνδη, στη γενέτειρα της Ολυμπίας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, επίσης Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Muaythai, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η Ελλάδα ανυπομονεί να υποδεχθεί αθλητές και από τις 5 ηπείρους. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία είναι περήφανη που η IFMA της εμπιστεύτηκε τη διεξαγωγή αυτής της αριστοκρατικής διοργάνωσης και με τον αριθμό ρεκόρ αθλητών και επισήμων, αυτή η διοργάνωση υπόσχεται να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media η Παγκόσμια Ομοσπονδία Muaythai (IFMA).

Η Πάτρα για παραπάνω από 20 μέρες θα γίνει το επίκεντρο του Muaythai παγκοσμίως, ξεκινώντας από τις 20 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί το προπονητικό camp ενώ αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ από αθλητές και προπονητές στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι