fbpx

Ακόμα 6 αθλητές στην αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai στην Πάτρα

Ακόμα 6 αθλητές στην αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai στην Πάτρα

Κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο γεγονός των τελευταίων ετών στα μαχητικά αθλήματα. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai 2024 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IFMA σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την πόλη της Πάτρας και η ελληνική αποστολή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai έχει ξεκινήσει μία σειρά ανακοινώσεων με τους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα, Αγαθαγγελίδου, Αποστολίδου, Άρνης, Ασημακόπουλος και Μπακιρτζής έχουν πάρει ήδη θέση στη μεγάλη αυτή αποστολή.

Τις προηγούμενες μέρες και μέχρι και πριν μερικές ώρες ανακοινώθηκαν ακόμα έξι αθλητές που θα βρεθούν στην Πάτρα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί:

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΜΗΣ
-71kg Senior Male

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
-63,5kg Senior Male

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΑΚΗ
-51kg U23

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-81kg U23

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ
-57kg U23

ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΟΥΣΟ
-67kg U23

Οι ανακοινώσεις των αθλητών συνεχίζονται ενώ θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις των Ελλήνων διεθνών διαιτητών που θα μας εκπροσωπήσουν σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι