fbpx

Ασημακόπουλος και Μπακιρτζής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai στην Πάτρα

Ασημακόπουλος και Μπακιρτζής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai στην Πάτρα

Δύο ακόμα συμμετοχές Ελλήνων αθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος από την Πάτρα και ο Κυριάκος Μπακιρτζής από την Κομοτηνή, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο άθλημα του Muaythai, που θα έχουμε τη τιμή και την χαρά να φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Οι δύο αθλητές δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια, φέρνοντας μετάλλια και διακρίσεις στη χώρα μας σχεδόν σε κάθε τους συμμετοχή σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα οι δύο πρωταθλητές μας εκπροσώπησαν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός που έχει βρεθεί το άθλημα του Muaythai, τα European Games 2023 στην Κρακοβία της Πολωνίας, με τον Μπακιρτζή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που έχουν να βγάλουν εις πέρας από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι