fbpx

Ο Haggerty σταματά τον Lobo μετά από επικό “πόλεμο” διατηρώντας τον παγκόσμιο τίτλο του ONE Bantamweight στο Muay Thai (vid)

Ο Haggerty σταματά τον Lobo μετά από επικό “πόλεμο” διατηρώντας τον παγκόσμιο τίτλο του ONE Bantamweight στο Muay Thai (vid)

Ο διπλός πρωταθλητής του ONE Championship, Jonathan “The General” Haggerty μπορεί να βίωσε μια τρομακτική στιγμή στο ONE Fight Night 19 το Σάββατο16 Φεβρουαρίου, αλλά τελικά διατήρησε τον Παγκόσμιο τίτλο του ONE Bantamweight στο Muay Thai απέναντι στον νούμερο 3 στην κατάταξη, Felipe “Demolition Man” Lobo.

Ο 26χρονος Βρετανός, ο οποίος κατέχει επίσης τον Παγκόσμιο Τίτλο του ONE Bantamweight στο Kickboxing, ξεσήκωσε το κοινό στο Lumpinee Boxing Stadium της Μπανγκόκ παίρνοντας τη νίκη στον τρίτο γύρο με TKO.

Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αθλητών άναψε για τα καλά από τότε που ο Haggerty διεκδίκησε για πρώτη φορά τη ζώνη του ONE στο Muay Thai, τον Απρίλιο του 2023 και αυτή η μεταξύ τους ένταση οδήγησε στο να παρακολουθήσουμε έναν φοβερό αγώνα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου ο πανίσχυρος Lobo ανάγκασε τον διαιτητή να μετρήσει τον Haggerty ύστερα από μία πυγμαχική “καταιγίδα” του Βραζιλιάνου που κλόνισε για τα καλά τον Βρετανό. Ο General στάθηκε ξανά στα πόδια του και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Στα μέσα του επόμενου γύρου ήταν η σειρά του Haggerty να στείλει στο καναβάτσο τον Lobo με ένα υπέροχο ίσιο αριστερό χέρι. Σε μια απίστευτη επίδειξη σκληρότητας και αποφασιστικότητας, ο Lobo επέστρεψε στα πόδια του και μπήκε ξανά στη μάχη. Μάλιστα προς το τέλος του γύρου είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι και οι δύο αθλητές.

Απτόητος, ο Haggerty μπήκε στον τρίτο γύρο γεμάτος αυτοπεποίθηση. Μετά από 45 δευτερόλεπτα δράσης έδωσε τέλος σε αυτόν τον αξέχαστο “πόλεμο” με ένα βροντερό δεξί κροσέ, με τον “Demolition Man” να μην είναι σε θέση να συνεχίσει.

Για τον Βρετανό, η νίκη έρχεται μόλις τρεις μήνες αφότου κέρδισε τον Παγκόσμιο τίτλο του ONE Bantamweight στο Kickboxing με μια νίκη επί του συμπαίκτη του Lobo, Fabricio “Wonder Boy” Andrade.

Με το νοκ άουτ, ο Haggerty διατήρησε τον Παγκόσμιο τίτλο του ONE Bantamweight στο Muay Thai, κέρδισε ένα ακόμη μπόνους απόδοσης 50.000$ και ανέβασε το ρεκόρ καριέρας του στο 22-4. Επίσης, ο “The General” κέρδισε τους τρεις τελευταίους αγώνες του (όλοι αγώνες για Παγκόσμιους τίτλους του ONE) με νοκ άουτ.

Πλέον, έχοντας ένα σερί νικών επτά αγώνων, ο Λονδρέζος γηγενής έχει εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους pound for pound strikers στον πλανήτη.

Παρακολουθήστε τα highlights του φοβερού αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι