fbpx

Αλέξανδρος Αρβανίτης: Κυπελλούχος, με την καλύτερη τεχνική, στην πολυπληθέστερη κατηγορία του κυπέλλου Muaythai (pics)

Αλέξανδρος Αρβανίτης: Κυπελλούχος, με την καλύτερη τεχνική, στην πολυπληθέστερη κατηγορία του κυπέλλου Muaythai (pics)

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο αθλητής από το Pliakos camp, Αλέξανδρος Αρβανίτης στο Πανελλήνιο Κύπελλο Muaythai που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος“.

Ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε στην πολυπληθέστερη κατηγορία του κυπέλλου στα -81kg με 13 αθλητές να διεκδικούν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Περνώντας άνευ αγώνα το Σάββατο, έδωσε 3 σκληρές και πολύ δυνατές μάχες την Κυριακή, κερδίζοντας στα σημεία τον προημιτελικό και τον τελικό και με νοκ άουτ τον ημιτελικό.

Εκτός από την σημαντική διάκριση του χρυσού μεταλλίου στο κύπελλο, ο Αλέξανδρος βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ.) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην πολυπληθέστερη κατηγορία του κυπέλλου καθώς και για την καλύτερη τεχνική σε ολόκληρη τη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του ο αθλητής μας εξέφρασε τα συναισθήματά του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία των -81kg, για τα βραβεία που του απονεμήθηκαν, καθώς και για τους μελλοντικούς του στόχους.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατέκτησα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2023 περισσότερο επειδή εδώ και 10 χρόνια που αγωνίζομαι στα -81kg ποτέ δεν είχα τόσους αντιπάλους σε ένα μόνο τουρνουά. Eπίσης είναι η πρώτη φορά πάρα τα πρωταθλήματα και κύπελλα που έχω κερδίσει που μου απονέμεται το βραβείο της καλύτερης τεχνικής και πόσο μάλλον από τον ξένο Supervisor.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω αγωνιστεί σχεδόν με όλους τους αθλητές του muaythai στα -81kg και είναι η πρώτη φορά που ένιωσα με αυτά τα βραβεία σαν να ανταμείφθηκα για τους κόπους μου.

3 αγώνες σε μια μέρα είναι από μόνο του πολύ δύσκολο και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ανταπεξέλθω. Κάτι που δε θα μπορούσα να κάνω χωρίς την ομάδα μου . Ο Θοδωρής και ο Αρίστος Πλιάκος, οι προπονητές μου, είναι στο πλευρό μου από την πρώτη μέρα και με έχουν βοηθήσει και στα όμορφα αλλά και στα δύσκολα.

Στόχος μου για το μέλλον είναι να διακριθώ και εκτός Ελλάδος είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι