fbpx

Νίκησε ξανά ο Σάββας Μιχαήλ στην Ταϊλάνδη (vid)

Νίκησε ξανά ο Σάββας Μιχαήλ στην Ταϊλάνδη (vid)

Μια ακόμα μεγάλη νίκη κατάφερε στην Ταϊλάνδη ο Κύπριος Σάββας Μιχαήλ συνεχίζοντας τις καλές αλλά και αποτελεσματικές εμφανίσεις.

Ο Σάββας αγωνίστηκε με τον Ταϊλανδό Petchmahachok Jitmuangnon στο main event της διοργάνωσης Muay Dee Fights και με κύρια όπλα του το jab αλλά και τα ασταμάτητα γόνατα κατάφερε να κρατήσει σε απόσταση τον αντίπαλο και να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Jitmuangnon προσπάθησε αρκετές φορές να πάει το παιχνίδι στο clinch και να περάσει κάποιους αγκώνες χωρίς να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Σάββα.

Ο αγώνας μετά από πέντε πολύ δυνατούς γύρους δόθηκε ομόφωνα και δίχως καμία αμφιβολία στον 24χρονο Κύπριο μαχητή που κυριάρχησε ξεκάθαρα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τον αγώνα καθώς και διάφορα πλάνα πριν και μετά τη μάχη που διεξήχθη στο στάδιο Jitmuangnon στην Ταϊλάνδη.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι