fbpx

Αγώνας στο SAMURAI Fighting Championship στην Ουαλία για τον Ανδρέα Παρασκευόπουλο

Αγώνας στο SAMURAI Fighting Championship στην Ουαλία για τον Ανδρέα Παρασκευόπουλο

Η Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ., ο πρόεδρος Δημητρίου Δημήτρης και ο αντιπρόεδρος Νταουκάκης Μάρκος (μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της IMMAF), στα πλαίσια της ανάπτυξης των ΜΜΑ στην χώρα μας και μέσα από την επαφή με δεκάδες ομοσπονδίες και διοργανωτές παγκοσμίως δίνουν την δυνατότητα σε κάθε αθλητή της χώρας μας που έχει αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία να διαγωνισθεί στο εξωτερικό.

Το Σάββατο λοιπόν στις 5 Οκτωβρίου στην Ουαλία, ο πρωταθλητής της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. για το 2024 Παρασκευόπουλος Ανδρέας με ρεκόρ αγώνων 6 νίκες και 3 ήττες, θα βρεθεί αντιμέτωπος για την διεκδίκηση της ζώνης της SAMURAI FIGHTING CHAMPIONSHIP στην μεσαία κατηγορία (84 κιλά). Αντίπαλός του ένας πολύ έμπειρος αθλητής ο Ioan Thomas κάτοχος της ερασιτεχνικής ζώνης Cage Warriors. Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 3 γύρων των 3 λεπτών και θα πραγματοποιηθεί χωρίς προστατευτικές καλαμίδες.

Ο προπονητής του Ανδρέα, Ιωαννίδης Γιάννης, δήλωσε: «Ο Ανδρέας είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρ’ ότι είχαμε ένα σκίσιμο έξω από το μάτι την τελευταία εβδομάδα και εάν αποδώσει όλα είναι δυνατά. Δεν πάμε για να χάσουμε». Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για τον Έλληνα αθλητή.

Στο SAMURAI Fighting Championship στην Ουαλία ο Ανδρέας Παρασκευόπουλος

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες