fbpx

Ήττα με πνιγμό για τον Χαράλαμπο Γρηγορίου στο UFC Vegas 95 (vid)

Ήττα με πνιγμό για τον Χαράλαμπο Γρηγορίου στο UFC Vegas 95 (vid)

Λίγο έλειψε να φύγει νικητής από το UFC Apex στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών ο Χαράλαμπος Γρηγορίου που αγωνίστηκε στο UFC Vegas 95.

Ο Κύπριος μαχητής έδωσε τον δεύτερο αγώνα του στο κορυφαίο οκτάγωνο παγκοσμίως, με αντίπαλο τον Ιάπωνα Toshiomi Kazama. Αγώνας στην main card της βραδιάς για την Bantamweight κατηγορία.

Αφού ο Ιάπωνας πήρε τον πρώτο γύρο με κύρια χαρακτηριστικά την πάλη και το grappling, ο Γρηγορίου πήρε «φωτιά» στον δεύτερο, όπου έφτασε πολύ κοντά στο να «τελειώσει» τον Kazama. Ο Γρηγορίου έριξε νοκ ντάουν τον Ιάπωνα και αν η αντοχή του του επέτρεπε να συνεχίσει λίγο παραπάνω στο ground and pound, ίσως να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Ο Kazama κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να γυρίσει και όλο τον αγώνα «τούμπα». Εκμεταλλευόμενος την κούραση του Κύπριου μαχητή, έβγαλε ένα triangle choke στο 1:55 του 2ου γύρου, αναγκάζοντας τον Γρηγορίου να υποταχθεί.

Ο Ιάπωνας καιγόταν για την νίκη ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του UFC μετά τις 2 ήττες στους 2 αγώνες που είχε δώσει πριν από τον αγώνα με τον Γρηγορίου στο κορυφαίο promotion. Μάλιστα στον αγώνα μπήκε ως αουτσάιντερ, ανατρέποντας τα προγνωστικά.

Ο Γρηγορίου έγραψε την δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο UFC και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε ενδεχόμενο τρίτο αγώνα στο κορυφαίο MMA promotion.

Δείτε στιγμιότυπα από των αγώνα:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες