fbpx

Ο Shadrin του EFL Academy στο OKTAGON 61 στην ίδια κάρτα με Παλαιολόγο

Ο Shadrin του EFL Academy στο OKTAGON 61 στην ίδια κάρτα με Παλαιολόγο

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η χώρα μας στο OKTAGON 61 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο χωρητικότητας 7700 θέσεων κλειστό γήπεδο Winning Group Arena στην πόλη Μπρνο της Τσεχίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, στο συγκεκριμένο event θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παλαιολόγος με τον έμπειρο 29χρονο Τσέχο «Vagabund» Andrej Kalasnik (11-5-0). Ο «Greek Emperor» δε θα είναι η μοναδική συμμετοχή για τη χώρα μας αφού το ίδιο βράδυ, στην ίδια κάρτα, θα δούμε άλλον έναν αθλητή του EFL Academy να αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον Gleb Shadrin, ένα από τα “όπλα” του EFL με ρεκόρ 5-2-0. Είναι αήττητος στα τελευταία 3 παιχνίδια του ενώ από τις 5 νίκες που έχει πετύχει συνολικά, οι 3 είναι με τελειώματα από submissions και η μία (και πιο πρόσφατη) με KO στο κεφάλι.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος στην Lightweight κατηγορία με τον 25χρονο Τσέχο Jan Stanovský που έχει ρεκόρ 4-1-0. Τρέχει αήττητο σερί 4 αγώνων από τους οποίους ο ένας με submission και οι άλλοι 3 με KO/ TKO.

Οι δύο αθλητές θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην διοργάνωση σε έναν αγώνα στον οποίο διακυβεύονται πολλά καθώς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθούν και να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις MMA στην Ευρώπη.

Ο Shadrin του EFL Academy στο OKTAGON 61 στην ίδια κάρτα με Παλαιολόγο

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες