fbpx

Με απόλυτη επιτυχία το Cage Survivor 20 στον Ασπρόπυργο

Με επιτυχία το κύκνειο άσμα της σεζόν, Cage Survivor 20, στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 23 Ιουνίου, η διοργάνωση Cage Survivor 20, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, προσελκύοντας πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

Η ατμόσφαιρα στο θέατρο ήταν ηλεκτρισμένη, καθώς κορυφαίοι μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο κλουβί, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές και συναρπαστικούς αγώνες. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, γεμάτους δράση και ένταση.

Η διοργάνωση κύλησε ομαλά, με άρτια οργάνωση και ασφάλεια, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ικανοποίηση τόσο των θεατών όσο και των αθλητών.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους αθλητές που έλαβαν μέρος, οι οποίοι έδειξαν το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και αφοσίωσης στο άθλημα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Με επιτυχία το Cage Survivor 20, στο ανοιχτό θέατρο Ασπροπύργου

Στο αγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, στο co-main event η αθλήτρια της Fighting Global Team, Ρία Κροφτ κέρδισε την αντίπαλο της Νατάσα Παζαριώτη του Grind 24/7 μετά από τρεις δυνατούς γύρους με απόφαση διαιτητή, ενώ στο main event της βραδιάς ο αθλητής της Fighting Global Team, Κύριλλος Γιακούμπ κέρδισε τον αντίπαλό του Νικολάι Ιβάνοβ από την Βουλγαρία με διακοπή του διαιτητή στον πρώτο γύρο από χτυπήματα.

Η επιτυχία του Cage Survivor 20 επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία του αθλήματος στη χώρα μας και ενθαρρύνει τους διοργανωτές Γιάγκο Πολατίδη και Πάνο Καρμίρη να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και ενθουσιασμό τις προσπάθειές τους για την προώθηση των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες