fbpx

Επιστρέφει στο οκτάγωνο για το OKTAGON 61 ο Γιάννης Παλαιολόγος

Επιστρέφει στο οκτάγωνο για το OKTAGON 61 ο Γιάννης Παλαιολόγος

Επιστρέφει στο οκτάγωνο και στην αγωνιστική δράση ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών MMA στη χώρα μας, για αγώνα στο promotion του OKTAGON MMA.

Ο λόγος για τον «Greek Emperor» Γιάννη Παλαιολόγο ο οποίος θα ταξιδέψει στην πόλη Μπρνο της Τσεχίας για να αγωνιστεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο OKTAGON MMA 61, επιστρέφοντας 7 μήνες μετά τον τελευταίο του αγώνα.

Εκεί θα βρει απέναντί του τον 29χρονο Τσέχο «Vagabund» Andrej Kalasnik (11-5-0), έναν αθλητή που έχει αντιμετωπίσει ελίτ ονόματα όπως ο Brito, ο Glismann και ο Jungwirth και κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Μάλιστα στον τελευταίο του αγώνα στο OKTAGON 56 τον περασμένο Απρίλη κέρδισε με KO στα 43 μόλις δευτερόλεπτα τον 32χρονο Βρετανό Liam Etebar (8-4-0).

Ο Παλαιολόγος έχει να αγωνιστεί από το OKTAGON MMA 53 τον περασμένο Φεβρουάριο όπου αντιμετώπισε τον Γερμανό Islam Dulatov (10-1-0) στην Rudolf Weber Arena, στο Oberhausen της Γερμανίας.

Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν στην Welterweight κατηγορία με τη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στο χωρητικότητας 7700 θέσεων κλειστό γήπεδο Winning Group Arena στην πόλη Μπρνο της Τσεχίας.

Επιστρέφει στο οκτάγωνο για το OKTAGON 61 ο Γιάννης Παλαιολόγος

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες