fbpx

Εβδομάδα δράσης στο ΑΝΤ1+: PFL 2024, WWE Clash at the Castle και BYB 27

Εβδομάδα δράσης στο ΑΝΤ1+: PFL 2024, WWE Clash at the Castle και BYB 27

Το ΑΝΤ1+, κάθε βδομάδα φέρνει ζωντανά και αποκλειστικά, τους πιο συναρπαστικούς αγώνες μαχητικών αθλημάτων για τους συνδρομητές του, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Το κανάλι Combat Sports, μεταδίδει τον 4ο  γύρο της κανονικής περιόδου του Professional Fighters League, το PFL 2024 – Regular Season 4, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 00:30, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Στην Mohegan Sun Arena, στο Uncasville του Connecticut,  οι κορυφαίοι μαχητές της κατηγορίας Heavyweight, αλλά και οι μαχήτριες της κατηγορίας Flyweight, θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια και τα… πόδια τους, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα Playoff του PFL 2024. Στο main event,  o Ρώσος γίγαντας  Valentin Moldavsky, πρώην πρωταθλητής του Bellator στην κατηγορία, θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Linton Vassell, που επίσης προέρχεται από το Bellator. Οι δύο τους έχουν «προηγούμενα», καθώς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μεταξύ τους άλλες δύο φορές, έχοντας από μία νίκη ως τώρα. Ποιος θα ρίξει τη χαριστική βολή στην τρίτη και πιο συναρπαστική μονομαχία τους; Η απάντηση στο ΑΝΤ1+.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ΑΝΤ1+ φέρνει μια υπερπαραγωγή από το WWE, το Clash at the Castle: Scotland, ένα premium live event με superstars, στο OVO Hydro Arena της Γλασκώβης, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 21:00. Οι λάτρεις των μαχητικών σπορ, μέσα από το Combat Sports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον American Nightmare και νέο Undisputed WWE World Champion, Condy Rhodes, στον πολυαναμενόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Aj Styles, σε περιγραφή του Θανάση Ράλλη.

To ANT1+, από το κανάλι Fight Network, φέρνει δράση με πυγμαχία χωρίς γάντια, με το live bare–knuckle boxing event BYB 27, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 04:00, μετά τα μεσάνυχτα. Στο Jacksonville της Florida, στο main event, θα παρακολουθήσουμε τον συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ Harold McQueen και Jon Barnard.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν
σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη
και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες