fbpx

Αθανάσιος Μπάρκας: «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι των πολιτών» (vid)

Αθανάσιος Μπάρκας: «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι των πολιτών» (vid)

Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, διοργανώθηκε για πρώτη φορά Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, α΄ και β΄ βαθμού, με θέμα «Η Στρατηγική πρόκληση αξιοποίησης των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους ως μοχλοί ανάπτυξης και ενεργητικής ένταξης στη Δια βίου Άθληση», την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η χαμηλή θέση της Ελλάδας, μεταξύ των χωρών της Ευρώπης, στη δια βίου Άθληση καθιστά αναγκαία την ενεργοποίηση του πληθυσμού και την αλλαγή νοοτροπίας και σε αυτό στοχεύει η αξιοποίηση και αναβάθμιση των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους.

O Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και εκπρόσωπος του Δήμου Πεντέλης Αθανάσιος Μπάρκας, τοποθετήθηκε δια μικροφώνου προς τον Υπουργό Αθλητισμού ενώ μπορείτε να δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Το θέμα που έθιξε ήταν η ψήφιση του Κανονισμού Λειτουργίας Κλειστών και Ανοιχτών Αθλητικών Εγκαταστάσεων για πρώτη φορά στον Δήμο Πεντέλης ο οποίος βασίζεται στον Αθλητικό Νόμο.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πεντέλης ανήκουν στους πολίτες. Με τον νέο κανονισμό λειτουργίας και την εφαρμογή του θα δοθεί χώρος και χρόνος στους πολίτες του Δήμου.

YouTube video
Αυανάσιος Μπάρκας: Η τοποθέτησή του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες