fbpx

Αλλαγή αντιπάλου για Πηλίδη στο AFN5 ΜΜΑ το Σάββατο 9/3

Αλλαγή αντιπάλου για Πηλίδη στο AFN5 ΜΜΑ το Σάββατο 9/3

Αλλαγή αντιπάλου τελευταία στιγμή για τον Γιωρίκα Πηλίδη που ξαναχτυπά σε αγώνα ΜΜΑ. Αυτό το Σάββατο 9/3 μπαίνει στο κλουβί της διοργάνωσης Allstars Fight Night 5 στην Στοκχόλμη. Στην main card και στα 66 κιλά θα βρει απέναντί του τον Σουηδό Mansor Rasoli. Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος αγώνας που άλλαξε ήταν προγραμματισμένος για τα 63κιλά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ο αθλητής που προπονείται στο EFL Academy έκανε το ντεμπούτο του στις Μικτές Πολεμικές Τέχνες  απέναντι στον Γιάννη Μαραθιά στο MMA Quest 10 στις 9 Ιουλίου του περασμένου έτους, παίρνοντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Το δελτίο τύπου της διοργάνωσης ακολουθεί… “Αυτή τη φορά είναι ένας αγώνας Σουηδίας εναντίον Ελλάδος στα 66 κιλά! Πρώτα πήραμε τον Γιώργο Πηλίδη, έναν πολύ ικανό παλαιστή που κέρδισε τον πρόσφατο αγώνα του στο ΜΜΑ. Έχει κάνει όνομα στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να δείξει στη Σουηδία τι μπορεί να κάνει.

Αντιμετωπίζει τον Mansor Rasoli, έναν έμπειρο μαχητή με 11 νίκες στο ενεργητικό του. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό ματς. Και περισσότερο επειδή ο Rasoli παίρνει αυτόν τον αγώνα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πώς θα πάει λοιπόν αυτό; Ποιος το παίρνει σπίτι; Θα είναι η Σουηδία ή η Ελλάδα; Μάθετε 9 Μαρτίου

Αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες της ιστορίας καθώς διοργανώνουμε ένα γκαλά MMA που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει δει η Σουηδία στο παρελθόν. Με όχι ένα, αλλά ΔΥΟ επικά γεγονότα σε μια συναρπαστική βραδιά! Προετοιμαστείτε για δράση αδρεναλίνης τόσο ενός τουρνουά όσο και μιας κανονικής κάρτας μάχης, που όλα λαμβάνουν χώρα κάτω από την ίδια στέγη την ίδια νύχτα. Δεν θα θέλετε να χάσετε τίποτα από αυτά.”

Η προηγούμενη ανακοίνωση για Πηλίδη
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες