fbpx

Ολοκληρώθηκε το 1ο Sparring Day της ΕΟΜ για το 2024

Ολοκληρώθηκε το 1ο Sparring Day της ΕΟΜ για το 2024

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη φιλική αγωνιστική συνάντηση ΜΜΑ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΜ)  για τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ιδρυτικού σωματείου – μέλους της Ε.Ο.Μ. «Α.Σ. ΚΟΜΠΡΑ ΙΛΙΟΥ» πραγματοποιήθηκε φιλική αγωνιστική ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στο στυλ του Striking MMA. Συμμετοχή για αθλητές όλων των ηλικιών, για πολλούς εκ των οποίων η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία που επισφραγίστηκε από όμορφα συναισθήματα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Σημαντική επίσης, ήταν και η συμμετοχή νέων σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας που τόσο καιρό παρακολουθούν τη συστηματική δουλειά που γίνεται για την ανάπτυξη του αθλήματος και πλέον αποτελούν μέρος αυτής της σπουδαίας προσπάθειας.

Η ΕΟΜ ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο κ. Δημητρακόπουλο Νικήτα για τη φιλοξενία και την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη αγωνιστική ημερίδα της Ε.Ο.Μ.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες