fbpx

Βίντεο από την προετοιμασία του Παλαιολόγου για το OKTAGON MMA 53 (vid)

Βίντεο από την προετοιμασία του Παλαιολόγου για το OKTAGON MMA 53 (vid)

Ο Γιάννης Παλαιολόγος, ένας από τους καλύτερους MMA fighters που διαθέτει η χώρα μας, δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο OKTAGON MMA.

Στο 53ο event του promotion επιστρέφει μετά από την καταπληκτική εμφάνιση στα reserve fights του τουρνουά Tipsport Gamechanger όπου υπέταξε με κιμούρα τον Γερμανό Christian “Stabil” Jungwirth, για να αντιμετωπίσει τον επίσης Γερμανό Islam Dulatov με ρεκόρ 9-1-0.

Ο Έλληνας MMAer βρίσκεται στην καρδιά της προετοιμασίας του δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube ένα σχετικό δεκάλεπτο βίντεο. Δυνατά σπάρινγκ σε πυγμαχία αλλά και MMA είναι το κύριο πρόγραμμα, δουλεύοντας παράλληλα στην αντοχή, τη δύναμη αλλά και στο game plan του αντιπάλου.

Όπως θα ακούσετε και τον ίδιο να λέει, βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική και το κυριότερο σε ψυχολογική κατάσταση και είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα παρουσιαστεί 100% έτοιμος απέναντι στο Dulatov.

Στο βίντεο το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, διακρίνονται μεταξύ άλλων oι συναθλητές του Παλαιολόγου Ιάσωνας Σωτηρόπουλος και Gleb Shadrin στις εγκαταστάσεις του EFL Academy, οι οποίοι βοηθούν τον συναθλητή τους στην προετοιμασία του καθώς και ο προπονητής του “Greek Emperor”, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες