fbpx

Ντεμπούτο στο UFC Vegas 87 τον Μάρτιο για τον Χαράλαμπο Γρηγορίου

Ντεμπούτο στο UFC Vegas 87 τον Μάρτιο για τον Χαράλαμπο Γρηγορίου

Σπουδαία νέα με την έλευση του καινούριου χρόνου για τον Κύπριο μαχητή Χαράλαμπο Γρηγορίου μιας και κλείδωσε η ημερομηνία και ο αντίπαλος για το ντεμπούτο του στο UFC.

Στις 16 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο ο “Ferocious” θα βρεθεί στην “αμαρτωλή” πόλη του Λας Βέγκας στην πολιτεία της Νεβάδα για να αγωνιστεί στο UFC Vegas 87. Αντίπαλός του ο 26χρονος Γιαπωνέζος Toshiomi Kazama με το παρατσούκλι “Silent Finisher” και ρεκόρ 10-4-0.

Ο Kazama έχει ήδη 2 αγώνες σε events του UFC Fight Night τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο της χρονιάς που μας πέρασε, με αντίστοιχες ήττες και μάλιστα από KO στον πρώτο γύρο.

Από την άλλη ο 31χρονος Γρηγορίου από την Πάφο με ρεκόρ 8-3-0 έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Αύγουστο όπου και κέρδισε τον Αμερικανό Cameron Smotherman με TKO στον πρώτο μόλις γύρο και μαζί και το χρυσό συμβόλαιο με το promotion του UFC. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σερί τεσσάρων (4) νικών κάτι που ευελπιστεί να διευρύνει.

Η προετοιμασία του Γρηγορίου για το ντεμπούτο του στο UFC έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με στόχο ένα καλό ξεκίνημα αλλά και να διαπρέψει μέσα στο οκτάγωνο του μεγαλύτερου promotion MMA στον κόσμο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες