fbpx

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο McGregor;

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο McGregor;

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Conor McGregor; Και αυτό με ερωτηματικό γιατί ο μόνος που το ισχυρίζεται μέχρι στιγμής είναι ο ίδιος ο Notorious χωρίς κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση μέχρι αυτή τη στιγμή.

Λίγο το κρασί, λίγο η έλευση του καινούριου χρόνου, ο Ιρλανδός MMAer θέλησε να ανάψει φωτιές με ένα βίντεο στα social media ανακοινώνοντας την επιστροφή του στις 29 Ιουνίου, στα πλαίσια της International Fight Week στο Las Vegas και μάλιστα αποκάλυψε και τον αντίπαλο.

Πάντα βάσει με τα όσα υποστηρίζει ο Ιρλανδός αστέρας του UFC, θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Michael Chandler χαρακτηρίζοντας μάλιστα την επιστροφή του ως τη μεγαλύτερη επιστροφή όλων των εποχών.

Δείτε το βίντεο

Ο Chandler από την άλλη δεν άφησε αναπάντητο το ποστάρισμα του Notorious απαντώντας άμεσα. «Πάντα έλεγα ότι σε ήθελα στα μεγαλύτερα, στα πιο άγρια και στα καλύτερά σου. Οι 185 λίβρες θα μου φαινόντουσαν καλές».

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε αν οι ισχυρισμοί του McGregor ευσταθούν, βλέποντάς τον ξανά στο κλουβί μετά από μακρά απουσία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες