fbpx

Με Khamzat Chimaev στην γωνία ο Σοπάι πήρε τη ζώνη με TKO στο All Stars Fight Night 4 (vids)

Με Khamzat Chimaev στην γωνία ο Σοπάι πήρε τη ζώνη με TKO στο All Stars Fight Night 4 (vids)

Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ήταν ο Μπερνάρντο Σοπάι στη διοργάνωση All Stars Fight Night 4 που πραγματοποιήθηκε χθες στο Allstars Training Center στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.

Μόλις στον πρώτο γύρο κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με τον 28χρονο Βραζιλιάνο Geovane Vargas με TKO μετά από καταιγισμό χτυπημάτων με τα χέρια βρισκόμενοι στο έδαφος (ground and pound).

Το παιχνίδι ήταν το main event της βραδιάς και οι δύο αθλητές διεκδικούσαν τον κενό τίτλο της διοργάνωσης του AFN στην Bantamweight κατηγορία (61kg). Έτσι ο “Lion King” με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να φορέσει τη ζώνη στη μέση του και να γίνει ο πρωταθλητής της κατηγορίας.

Μάλιστα μετά το πέρας του αγώνα σε δηλώσεις του στο μικρόφωνο της διοργάνωσης είπε αναφερόμενος στον CEO του UFC, Dana White: «Dana White, τι περιμένεις; Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην γωνία του Μπερνάρντο βρισκόταν ο γνωστός σε όλους αστέρας του UFC, Khamzat Chimaev με τον οποίο έχει την τύχη να προπονείται στην Σουηδία και στο All Stars Gym.

Ο Αλβανός MMAer έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια αθλητής του Γιάγκου Πολατίδη και της ομάδας «Λέοντες Ασπροπύργου» ενώ έχει τις ζώνες της Bantamweight κατηγορίας σε Cage Survivor και MCP. Mε αυτή τη νίκη έφτασε το ρεκόρ του στο 11-2-0 και πρόσθεσε τη δεύτερη ζώνη στη συλλογή του από τη μέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό του All Stars Gym στη Σουηδία, μετά την κατάκτηση και της ζώνης του Fight Club Rush (FCR) τον Αύγουστο του 2022 την οποία έχει μάλιστα υπερασπιστεί και μία φορά.

Δείτε το εξαιρετικό τελείωμα, την απονομή αλλά και τις post game δηλώσεις του αθλητή στα βίντεο που ακολουθούν.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ AFC

ΟΙ POST GAME ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες