fbpx

Χρήστος “El Greco” Ναβροζίδης: Μεγάλη νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη – «Το King Of The Streets είναι κάτι μοναδικό»

Χρήστος “El Greco” Ναβροζίδης: Μεγάλη νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη – «Το King Of The Streets είναι κάτι μοναδικό»

Συγκλονιστικός ήταν ο Χρήστος “El Greco” Ναβροζίδης στην Σαββατιάτικη μάχη του στην underground διοργάνωση King Of The Streets όπου αντιμετώπισε τον Πολωνό Venom.

Ο αγώνας δε κράτησε πάνω από 3,5 – 4 λεπτά όπως ο ίδιος ο Χρήστος μας μετέφερε, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Ο Πολωνός έπαιζε με άναρχο τρόπο στην όρθια μάχη οπότε αναγκάστηκα να τον πάω κάτω. Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εξελίχθηκε στο έδαφος με εμένα να είμαι από πάνω του” μας είπε.

Λόγω του ότι είναι πρωταθλητής στο Brazilian Jiu Jitsu είχε πολύ καλή τοποθέτηση και μου έβγαλε την ψυχή. Ρολάραμε και τον χτύπαγα πάνω στο roll. Του πέρασα πάρα πολλά χτυπήματα σε σαγόνι, πρόσωπο και πλευρά. Κάποια στιγμή του έκανα μία πολύ θεαματική ρίψη, του πέρασα 2 -3 χτυπήματα που τον ζάλισαν και εκεί βρήκα την ευκαιρία να του κάνω μια γκιλοτίνα όρθια, δηλαδή δεν έπεσα κάτω, τον έπνιξα όρθιο” ήταν η περιγραφή του για τον αγώνα.

Ο Χρήστος προπονείται στις Ευπιρίδες Άνω Λιοσίων και στο GETTO Fight club στη Νέα Φιλαδέλφεια με προπονητές τον Σωτήρη Τζιανακόπουλο και τον Χριστόφορο Τσούλφα στην Πάλη, τον Κώστα Στεφανίδη στο Kickboxing και τον Κλήμη από το GETTO στο Muaythai ενώ αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια μας είπε:

Δεν έχω κλείσει τον επόμενο αγώνα μέχρι στιγμής. Υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά ακόμα δεν έχω αποδεχτεί καμία. Αυτό το διάστημα είμαι αφοσιωμένος με την σχολή προπονητών Α’ Κατηγορίας στην οποία είμαι σπουδαστής όπως επίσης και με τους 2 αθλητές μου που παίζουν στο Cage Survivor στις 19 Νοεμβρίου. Θέλω να δώσω την προσοχή μου σε αυτό το κομμάτι γιατί ξεκινά και η προπονητική μου καριέρα σιγά σιγά“.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του και τα συναισθήματά του από τις συμμετοχές του στην underground διοργάνωση του King Of The Streets μας είπε:

Το King Of The Streets είναι κάτι μοναδικό, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον. Ένα ρομάντζο αλήθειας θα έλεγα γιατί περί πραγματικότητας πρόκειται. Και τι θέλω να πω με αυτό? Στη ζωή, στην καθημερινότητα υπάρχει πάρα πολύ βία. Άμεση αλλά και έμμεση με αποτέλεσμα να καταστρέφονται ψυχές, να καταστρέφονται άνθρωποι, να καταστρέφονται πάρα πολλά τριγύρω μας ενώ φέρνει τους ανθρώπους σε καταστάσεις δύσκολες και περίεργες. Είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύπλοκο θέμα στο οποίο η Πολιτεία και ο κόσμος έχουν κλείσει τα μάτια τους. Βέβαια όλοι αυτοί κατακρίνουν την απλή βία των αγώνων που συμμετέχω.”

Εγώ μπαίνω μέσα επειδή γουστάρω και το κάνω, μπαίνει και ο άλλος απέναντι επειδή γουστάρει και το κάνει. Βγήκαμε και όλα καλά πάμε σπίτια μας. Ενώ η έμμεση βία που υπάρχει δε φαίνεται πουθενά αλλά ο κόσμος από αυτή τη βία δε κοιμάται, ο κόσμος από αυτή τη βία πεινάει, διψάει, πεθαίνει. Είναι τιτανομέγιστο αυτό το κομμάτι και σηκώνει ώρες αναλύσεων. Για εμάς το K.O.T.S. είναι η δική μας πραγματικότητα την οποία την γουστάρουμε” συμπλήρωσε.

Αυτό που θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ είναι ότι αυτό είναι επιλογή μου. Πολλοί άνθρωποι καθημερινά κάνουν πράγματα που δεν είναι επιλογή τους και αυτό από μόνο του είναι βία πέρα από την βία που μπορεί να δέχονται στον εργασιακό τους χώρο για παράδειγμα. Εμπειρικά το λέω επειδή βλέπω πολύ και διαφορετικό κόσμο καθημερινά λόγω της δουλειάς μου και παρατηρώ πως συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλον, πως μιλάει ο ένας στον άλλον, πως κακοποιεί ο ένας την ψυχή του άλλου. Θεωρώ ότι αυτό που κάνω εγώ μπροστά σε όλο αυτό είναι παράδεισος“.

Τέλος, ο El Greco είχε αφιερώσει εξ ‘αρχής τον αγώνα του στη μνήμη του αδικοχαμένου “αδερφού” του Μιχάλη Κατσούρη, κάτι που του έδωσε έξτρα κίνητρο για τη νίκη:

Τον Μιχάλη τον ήξερα. Επίσης ήξερα τι άνθρωπος ήταν, και ήταν ΜΑΓΚΑΣ με όλη την έννοια της λέξης, μα πάνω από όλα ήταν άνθρωπος. Ήταν λοιπόν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω και πόσο μάλλον σε μια τέτοια διοργάνωση“.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες