fbpx

Εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε αμφισβητούμενη διαιτησία για τους Έλληνες αθλητές στο Rising Stars 2 στις Βρυξέλλες

Εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε αμφισβητούμενη διαιτησία για τους Έλληνες αθλητές στο Rising Stars 2 στις Βρυξέλλες

Το περασμένο Σάββατο 12 Οκτωβρίου πέντε Έλληνες αθλητές ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες για λογαριασμό της διοργάνωσης Rising Stars 2. Σουμπάκας, Κωτσόπουλος, Ρογκάσκα, Ντάπι και Μακράκης, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά όπως δυστυχώς συμβαίνει στις περισσότερες διοργανώσεις, η έδρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την κρίση των αποτελεσμάτων.

Ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος, μετά από αλλαγή του αντιπάλου του μόλις 3 ημέρες πριν από την διεξαγωγή του event, μπήκε στο ρινγκ για να αγωνιστεί με τον Αλγερινό Basta Abdelmouneme. Ανεπηρέαστος από την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, έκανε μια φοβερή εμφάνιση όντας πολύ καλά προετοιμασμένος. Ο Abdelmouneme από ένα σημείο του αγώνα και μετά άρχισε να αγκαλιάζει συνεχώς τον Κωτσόπουλο ώστε να γλιτώσει από τα χειρότερα. Κάπως έτσι τελικά γλίτωσε και πήρε και τη νίκη. Μια νίκη που άφησε την ελληνική πλευρά με παράπονα.

Ο Γιώργος Μακράκης είχε σχεδόν ίδια αντιμετώπιση από τους κριτές, αφού μετά από ένα πολύ δυνατό και συνάμα θεαματικό αγώνα με αντίπαλο τον Κονγκολέζο με βέλγικες ρίζες, Alka Matewa, έχασε ένα ματς που έδειχνε δικό του. Παράπονα και για αυτό το αποτέλεσμα από την πλευρά του Έλληνα πρωταθλητή, που όπως αναφέρει ο προπονητής του Αποστόλης Πολυχρονάκης: «… δυστυχώς για να φεύγαμε με τη νίκη δεν έφτανε στους Βέλγους η καθαρή νίκη του Γιώργου έπρεπε να δουν το Βέλγο σταρ να πέφτει στο καναβάτσο αφού λοιπόν έμεινε όρθιος τον στέψανε και νικητή».

Η Βεσέλα Ρογκάσκα ήταν η αθλήτρια που έφερε την μοναδική νίκη για τη χώρα μας αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το αποτέλεσμα. Κέρδισε κατά κράτος την Γαλλίδα πρωταθλήτρια και μέλος της γαλλικής εθνικής ομάδας Muaythai, Ines Maillet Dja Daouadji, συνεχίζοντας μια φανταστική πορεία γεμάτη νίκες στα ρινγκ του εξωτερικού. Σε επόμενο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ολόκληρο τον αγώνα της μέσα από τις επίσημες κάμερες της διοργάνωσης.

Ο συναθλητής της Ρογκάσκα στο Diamond Camp, Μάριος Ντάπι, έδωσε έναν εξίσου δυνατό αγώνα με αντίπαλο τον 25χρονο Γαλλοαλγερινό Imran ben Slama από την ομάδα Elite Amsterdam στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα εδώ αρχικά δόθηκε στην αντίπαλη γωνία με πλειοψηφική απόφαση (split desicion), αλλά μετά από παρέμβαση της Βελγικής Ομοσπονδίας άλλαξε επίσημα σε ισοπαλία μετά από αίτημα του supervisor της διοργάνωσης. Και αυτό τον αγώνα θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε μέσα από τις επίσημες κάμερες της διοργάνωσης σε επόμενο άρθρο μας.

Τέλος, ο Βαγγέλης Σουμπάκας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στον Μαροκινό Soulaimane Ben Hamman, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους κριτές για να του δώσουν τη νίκη. Και σε αυτόν τον αγώνα πάρθηκαν αμφισβητούμενες αποφάσεις από διαιτητή και κριτές, αφήνοντας πικρή γεύση στην ελληνική πλευρά τόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα όσο και για τη συνολική αντιμετώπιση της ελληνικής αποστολής από την ομάδα διαιτητών/ κριτών της διοργάνωσης.

Αυτό που σίγουρα μένει μετά την ολοκλήρωση της αποστολής στο Βέλγιο από τους 5 Έλληνες αθλητές, είναι ότι όλοι έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, πιάνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις απέναντι σε υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Ούτως η άλλως κανείς από τους 5 δεν έχει να αποδείξει τίποτα μιας και η μαχητικότητά τους και το κορυφαίο επίπεδο στο οποίο βρίσκονται είναι γνώριμα για όσους παρακολουθούν τα μαχητικά δρώμενα.

Για την ιστορία, το Rising Stars 2 πραγματοποιήθηκε στο Grand Casino «VIAGE» στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ