fbpx

Η ολοκληρωμένη κάρτα του ICEMAN Fight Night 2 (pics)

Η ολοκληρωμένη κάρτα του ICEMAN Fight Night 2 (pics)

Ολοκληρώθηκε η δυνατή κάρτα της επιστροφής του ICEMAN Fight Night που θα πραγματοποιήσει το δεύτερο event αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος».

Η ολοκληρωμένη κάρτα του ICEMAN Fight Night 2 (pics)

Συνολικά η διοργάνωση έχει ετοιμάσει 17 αναμετρήσεις. Από την κάρτα ξεχωρίζουν το main και το co-main event, με τον πρώην πρωταθλητή και προπονητή του No Limit Academy, Ζαφείρη Κωτσάκη, να αντιμετωπίζει τον Σέρβο Sladjan Dragisic και τον πρωταθλητή Καράτε και προπονητή του Spartan Warriors, Νίκο Γιδάκο τον Κοσοβάρο Bleron Uka αντίστοιχα.

Οι δύο αυτές διεθνείς αναμετρήσεις μαζί με τα δύο εγχώρια ματς του Ίγκλι Νάκος με τον Ορέστη Μπλουσάι και του Κώστα Τσακουλιέρη με τον Μάριο Κονταξάκη, είναι για την ομώνυμη ζώνη του ICEMAN Fight Night.

Παρουσιαστής της διοργάνωσης είναι ο δις Mr SURVIVOR Σάκης Κατσούλης, ενώ γνωστά ονόματα του χώρου πλαισιώνουν την διοργάνωση που έχει και την στήριξη του δήμου Περιστερίου.

Δείτε όλα τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν:

Η ζύγιση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 17:30 στο Δικαστήριο club – Corte cafe στο Περιστέρι (πεζόδρομος-Μπουρνάζι).

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ