fbpx

Πρώτος αθλητής που ανακοινώνεται για το Gods of War XV στη Ρόδο ο Νίκος Παπανικολάου

Πρώτος αθλητής που ανακοινώνεται για το Gods of War XV στη Ρόδο ο Νίκος Παπανικολάου

Έσκασε η πρώτη ανακοίνωση αθλητή για το Gods of War XV που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου με επίλεκτους αθλητές και διεκδικήσεις αναγνωρισμένων τίτλων και ζωνών της WKU.

Ο Νίκος Παπανικολάου, αθλητής που ανήκει στο δυναμικό του Gods of War Management με προπονητή τον Νίκο Γκίκα από το Mallios-Gkikas team θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU, μια ζώνη κόσμημα που λείπει από τη συλλογή του.

Ο αντίπαλος του Παπανικολάου θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι μια έκπληξη που θα ταξιδέψει από πολύ μακριά για το μεγάλο αυτό γεγονός, όπου θα κλείσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα μείνει αξέχαστο σε όσους συμμετέχουν μιας και έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 2000 αθλητές από 40 χώρες.

Η διοργάνωση των τελικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της WKU και το Gods of War XV θα διεξαχθούν στο Βενετόκλειο στάδιο στη Ρόδο την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και αναμένεται sold out, ενώ ετοιμάζεται κάλυψη PPV που θα μεταδώσει ζωντανά το event σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ