fbpx

No Limits 32: West Side Stories στην Πρέβεζα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου (promo vid)

No Limits 32: West Side Stories στην Πρέβεζα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου (promo vid)

Στην Ήπειρο και στη μαγευτική Πρέβεζα ταξιδεύει το No Limits όπου το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο εμβληματικό Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» εκεί που φιλοξενούνται όλες οι μεγάλες παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις του πολιτιστικού φεστιβάλ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας.

Ο ιστορικότερος θεσμός στο χώρο των μαχητικών τεχνών, που δημιούργησαν τα αδέρφια Γεωργία και Σταμάτης Μπιτάκος, που από το 2006 διεξάγεται σε κατάμεστα Ολυμπιακά Στάδια και εκτός Αθηνών σε εθνικά στάδια, μνημεία, κάστρα, θέατρα, αναδεικνύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες μαχητές Kickboxing, Boxing, Muaythai, ΜΜΑ, μετά από μια διακοπή στα χρόνια του κορωνοϊού επέστρεψε με επιτυχία τον περασμένο Ιούλιο στο Ολυμπιακό Στάδιο Christmas Theater στο Γαλάτσι και λίγες εβδομάδες μετά σηματοδοτεί την επιστροφή και στη Δυτική Ελλάδα μια και το δημοφιλές TV Fight Show είχε διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία πριν έντεκα χρόνια και στα Γιάννενα.

No Limits 32: West Side Stories στην Πρέβεζα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Απώτερος στόχος είναι μέσα από τις περιοδείες του No Limits που μεταδίδονται τηλεοπτικά (Σκάι, Alpha, Nova, Fox International) να προβάλλεται και η Ελλάδα, τα μνημεία, τα αξιοθέατα, οι ομορφιές και ο πολιτισμός του κάθε τόπου.

Η διοργάνωση θα μεταδοθεί από το Cosmote TV και στην Πρέβεζα θα φτάσουν κάποιοι από τους καλύτερους μαχητές για να προσφέρουν ένα πλούσιο μαχητικό θέαμα. Μεταξύ αυτών οι Μακεδόνες πυγμάχοι Νίκος Αβραμίδης και Χαρίλης Μαλιχούδης που θα αντιμετωπίσουν πρωταθλητές από την Αλβανία αλλά και πολλοί Γιαννιώτες και Πρεβεζιάνοι πρωταθλητές .

Παρουσιάζει η Γωγώ Μπιτάκου.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ