fbpx

O Άγγελος Γιακουμής στην ομάδα του Στέλιου Πολίτη!

GIAKOYMIS

“Καλημέρα με μια βόμβα για το επαγγελματικό kick boxing στην Ελλάδα¨ με αυτό τον λιτό πρόλογο ο Στέλιος Πολίτης χτύπησε σήμερα το πρωί. Ακολουθεί το ποστάρισμα που έκανε γνωστό την ένταξη του αθλητής του BG Academy που ζει, αγωνίζεται και διαπρέπει στην Ταιλάνδη

Ο Angelos TheBullet Giakoumis υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μου gowmanagment#politisteamGods of War για το αποκλειστικό του #managment ώστε στο pick της καριέρας του, να αγωνιστεί σε όλα τα κορυφαία promotion που τοποθετούμε τους μαχητές μας καθώς και για αναγνωρισμένους τίτλους και ζώνες των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών που εκπροσωπώ στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος είναι καθαρός νοκαουτίστας κάτι που εξιτάρει τους διοργανωτές με εντυπωσιακά KO σε Ταϊλάνδη κλπ που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς ο Άγγελος όπως και πολλοί μαχητές στο ξεκίνημα τους δεν είχαν καμία βοήθεια προσπαθώντας μόνοι τους να ανοίξουν δρόμους.

Αποτελεί πρότυπο η αγωνιστικότητα και η υπομονή του πλέον, όντας εκπαιδευμένος και φορτωμένος εμπειρίες θετικές και αρνητικές, για το τι σημαίνει επαγγελματικό kick & thai ώστε να καταλήξει στην συνεργασία μας ως μονόδρομο για την αναγνώριση και την εκπλήρωση αυτών των στόχων. Εύχομαι καλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ