fbpx

Αγώνες στην Κίνα για τον αθλητή του νεοσύστατου Kensho Dojo στη Θεσσαλονίκη, Στάθη Χατζημήτρου

Αγώνες στην Κίνα για τον αθλητή του νεοσύστατου Kensho Dojo στη Θεσσαλονίκη, Στάθη Χατζημήτρου

Στην Κίνα βρίσκεται εδώ και 2 μήνες ο αθλητής του Kensho Dojo στη Θεσσαλονίκη με προπονητές τον Γιώργο Κούλαλη και τον Σάββα Καρυπίδη, Στάθης Χατζημήτρου. Ο Έλληνας αθλητής έχει κλείσει κάποιους σημαντικούς αγώνες στην Ασιατική χώρα, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Χατζημήτρου θα βρεθεί στην πόλη Jiangsu για να αντιμετωπίσει τον Κινέζο Chen Bzheng στα 72 κιλά. Αμέσως μετά έχει κλεισμένο αγώνα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου πάλι στην Κίνα, στο νησί Danzhou, με αντίπαλο τον επίσης Κινέζο Lichun στα 70 κιλά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μερικά ακόμα παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο πάλι στην Κίνα τα οποία δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, ενώ για τον Νοέμβριο έχει ήδη κλείσει από το promotion του UMC για το UMC 5 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.

Ένα μάχιμο δίμηνο με πολλούς και σημαντικούς αγώνες για τον Χατζημήτρου στους οποίους θα βρει απέναντί του υψηλού επιπέδου αθλητές. Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα από τη σελίδα του Apex Sports θα ενημερώνεστε για ότι νεότερο υπάρχει σχετικά.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ